Osmaniye Yangın - Ürgüp itfaiyesi, Osmaniye'deki yangın söndürme ... / Hatay'daki yangın kontrol altına alındı!

Osmaniye Yangın - Ürgüp itfaiyesi, Osmaniye'deki yangın söndürme ... / Hatay'daki yangın kontrol altına alındı!. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Kadirli ilçesinde ormanda başlayıp çevredeki evlere sıçrayan yangın yoğun çaba sonrası kontrol altına alındı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın.

Bir yangın haberi de osmaniye'den. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Son dakika osmaniye yangın haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Yangın kısmen kontrol altına alınırken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Osmaniye'de ormanlık alanda yangın; alevler evlere de ...
Osmaniye'de ormanlık alanda yangın; alevler evlere de ... from foto.haberler.com
İlçedeki yangın bölgesine yakın evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı. Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü.

Osmaniye'de hastane ve yerleşim yerlerine yakın bir bölgede orman yangını çıktı.

Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye yangin indir, osmaniye yangin videoları 3gp, mp4, flv mp3 gibi indirebilir ve indirmeden izleye ve dinleye bilirsiniz. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. En son osmaniye yangın haberleri anında burada. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Merkeze bağlı serinova köyü kırsalında başlayan ve rüzgarın da havadan ve karadan müdahale edilen yangın henüz kontrol altına alınamazken şu ana kadar. Osmaniye'deki bir tekstil mağazasında yangın çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı.

Hatay'ın ardından bir yangın haberi de osmaniye'den geldi. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye yangın haberleri, fotoğrafları ve videoları. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman.

Osmaniye'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı
Osmaniye'de geri dönüşüm fabrikasında yangın çıktı from imgz.star.com.tr
Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. Yangının ilerleyiş istikametinde bulunan evler tedbir amaçlı boşaltıldı. Osmaniye'de tekstil mağazasında yangın çıktı. Mobilya üretim ve döşeme fabrikasında çıkan yangın. Son dakika osmaniye düziçi orman yangın felaketi 1 farsak son dakika haberine göre, ilçeye 27 kilometre uzaklıklıktaki. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Osmaniye valisi ömer coşkun yangın ile ilgili olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı.

Jandarma ekipleri yangın söndürme görevlileri hariç köye giriş çıkışlara izin vermiyor. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına müdahale için bölgeye söndürme ekipleri sevk edildi. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Osmaniye mahallesinde meydana gelen bir yangın sonucunda bir daire kullanılamaz hale gelirken, yangından etkilenen hane halkı ambulanslarla hastaneye. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı yukarı çiyanlı köyünde orman yangını çıktı. Alınan bilgiye göre, osmaniye raufbey mahallesi, 9577. Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Bir yangın haberi de osmaniye'den.

Hatay'daki yangın kontrol altına alındı! Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye yangın osmaniye'de çekilen orman yangını görüntüleri. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın osmaniye'deki yangın sürüyor.

Osmaniye'de seyir halindeki saman yüklü kamyonette yangın
Osmaniye'de seyir halindeki saman yüklü kamyonette yangın from ogesti.com
Osmaniye son dakika haberleri : 19.07.2018 09:25 | son güncelleme: Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Orman genel müdürü bekir karacabey, bugün kahramanmaraş andırın ve osmaniye kadirli ilçelerimizde çıkan orman. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü. Akdeni̇z bölgesi'nin doğusundaki adana, osmaniye ve hatay'da 23 ağustos'tan bu yana büyük çapta 5 orman yangını çıktı. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı.

En son osmaniye yangın haberleri anında burada.

Katında henüz bilinmeyen bir neden ile yangın çıktı. Bir yangın haberi de osmaniye'den. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevler nedeniyle 5 hektarlık ormanlık alan zarar gördü. Osmaniye'nin merkeze bağlı dereli köyü yakınlarında orman yangını çıktı. 01.10.2011 14:00 meslektaşları, görevi başında ölen i̇tfaiyeciyi unutmadı. Osmaniye'nin kadirli ilçesine bağlı söğütlüdere köyünde çıkan orman yangını, ekiplerinin i̇hbar üzerine yangın yerine kadirli orman i̇şletme müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ile. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde sıralı dükkanların bulunduğu çarşıdaki yangının ardından hasar tespit çalışmalarına başlandı. Osmaniye yangın osmaniye'de bir ev yandı. Sokakta bulunan selvi apartmanının 4. Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, alevlerin kendiliğinden sönmesini bekliyor. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın söndürülemedi. Osmaniye'de ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki şiddetli rüzgarın da etkisiyle binalara yaklaştı. Osmaniye'de dün akşam geri dönüşüm fabrikasında atıkların depolandığı bölümde çıkan yangın yapılan müdahalelerin ardından kendiliğinden söndü.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook